Valencià Castellano

Òbriga el seu comerç a alcoi y descubra todas las ventajas que le puede ofrecer

Raons per a invertir

A l'àrea comercial d'Alcoi resideixen 139.521 habitants en 32 municipis. Aquesta àrea compta amb una oferta comercial de 2.177 punts de venda i 198.759 metres quadrats de superfície comercial, representant el 3% de l'oferta comercial valenciana.

Es tracta d'una àrea predominant industrial, on destaquen la indústria tèxtil, joguet, alimentària i cosmètica.

La capçalera d'àrea és la ciutat d'Alcoi; que aglutina el 46% de l'oferta comercial. Es tracta d'una ciutat que compta amb un comerç urbà que genera centralitat comercial. Amb 61.346 habitants; representa el 43,8% del conjunt de la població, el que demostra el gran pes de la capçalera sobre la resta de l'àrea.

L'activitat comercial minorista d'Alcoi concentra el 46,5% de l'oferta comercial de la seua mateixa àrea i el 46,9% de la seua superfície de venda.

La població estudiant universitària supera el miler de persones. La ubicació del Campus Universitat Politècnica de València; fa que el municipi reba diàriament a un notable nombre d'estudiants, que poden constituir un públic objectiu de compres, serveis i permanència a la ciutat.


 

Locals disponibles destacats

SELECT COUNT(*) AS total FROM ma012comerciosgaleria WHERE ma012Privado = 0 AND ma012BajaActividad = 0 AND ma012IdCategoriaCCV > 0 AND ma012IdCentro IN ()
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 6