Valencià Castellano

Òbriga el seu comerç a alcoi y descubra todas las ventajas que le puede ofrecer

Oferta Comercial

La Ciutat d'Alcoi compta amb més de 500 comerços hostalers, més de 600 comerços dedicats a tota mena d'activitat des de naus industrials fins a qualsevol comerç ubicats a l'interior d'Alcoi.
 
A banda també compta amb els mercats no sedentaris, amb zona de mercats ambulants en el mercat de Sant Roc, el mercat de la Zona Nord, el mercat de Batoi i el mercat de Sant Mateu, tots ells amb horari d'obertura el dimecres i dissabte excepte el de Batoi obert només el diumenge al matí.
 
 
Els comerços i serveis a la ciutat augmenten la seua activitat i els seus nombre d'habitants que es troben en més de 61.900, en temporada turística així com en les seues festes de caràcter internacional .
 
També disposa d'altres serveis anteriorment citats com serveis hostalers, hotelers, activitats de serveis administratius i financers, etc.
 
Els usuaris podran gaudir de totes aquestes activitats en qualsevol zona de la ciutat d'Alcoi.
 
 
 
SELECT COUNT(*) AS total FROM ma012comerciosgaleria WHERE ma012Privado = 0 AND ma012BajaActividad = 0 AND ma012IdCategoriaCCV > 0 AND ma012IdCentro IN ()
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 6